Udnyt pladsen med en sovesofa

By:

Det kan være noget af en udfordring at finde plads, når man bor i et småt hjem. Da jeg flyttede på kollegie havde jeg kun et lille rum som jeg måtte bruge som både soveværelse og dagligstue. For at udnytte pladsen bedst muligt måtte jeg derfor være en smule kreativ. Mange af mine kollegienaboer havde kun en seng og ingen sofa på deres værelse, mens andre bare havde en sofa, som de sov på. Jeg ville gerne have plads til at have venner og familie på besøg, så en seng med ingen sofa var ikke en mulighed for mig, men samtidig var det vigtigt for mig at sove på noget ordentligt, så jeg vidste, at jeg var nødt til at finde mig en ordentlig sovesofa. Efter lang tids søgen fandt jeg frem til hjemmesiden Zonexlnt.dk, som har et udemærket udvalg af sovesofaer med chaiselong. Her fandt jeg den perfekte sofa, som havde en størrelse, der lige passede til hjørnet af mit værelse, og som jeg kan bruge både som sofa og som seng. Jeg har tit mange på besøg ad gangen, så en sofa med chaiselong er det ideelle for mig. Samtidig er der mulighed for at slå sofaen ud til en seng om natten, og slå den sammen til en sofa igen om morgenen. Det er utrolig nemt og kræver ingen tid, og på den måde har jeg et dejligt soveværelse med den perfekte seng om natten, og en præsentabel stue med en stor sofa om dagen. Sovesofaen er af fantastisk kvalitet, særligt når man tager prisen i betragtning. Den er pæn og præsentabel modsat mange andre sovesofaer, og det er ikke umiddelbart til at se, at det er en sovesofa, når den ikke er slået ud som en seng. Jeg har fået en sovesofa, som er lige så god som en kvalitetssofa og -seng.