Skal du have leveret catering til flere steder på Sjælland?

06 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Som regel koncentrerer man sig om en enkelt form for catering på Sjælland, når man skal have leveret mad ud.

Det kan være til en enkeltstående begivenhed, hvor man har samlet familie, venner og måske nogle kollegaer til at fejre noget privat, som der sker en enkelt gang for en enkelt person eller få gange for et par.

Men det kan jo også være en tilbagevendende begivenhed, hvor man måske skal have leveret maden til kantinen hver dag eller nogle dage om ugen, som man har råd til, hvor man har lavet en aftale om fast levering af det samme, eller hvor man skifter dette ud.

Dog kan det så også hænde, at man har at gøre med catering, der skal leveres til flere steder på Sjælland, hvorfor man må spørge bemeldte firma, om de kan klare dette.

Catering til flere steder på Sjælland

For måske er man et konglomerat af flere underfirmaer, der hører sammen under den samme fane, hvor man så har fundet ud af et godt sted, der leverer catering til firmaet, og man ønsker så, at de kan levere til flere af ens underafdelinger, som der også er beliggende på Sjælland.

Således kan der være tale om levering til flere steder mere eller mindre samtidig, og det kan kræve noget af sit cateringfirma, men det er bestemt muligt, hvis man forventningsafstemmer, eller man finder ud af, hvor mange af ens krav, som man kan imødekomme fra firmaets side.

De er jo interesseret i at tilfredsstille kunden, men man skal jo heller ikke gabe over mere, end hvad man kan klare.

Nogle gange kan der måske også være tale om levering til andre steder end Sjælland, men det kan også være større eller mindre mængder af catering.

Man må se, hvad der kan lade sig gøre i sidste ende.

Flere Nyheder