Sådan klargøres en bil bedst til vinteren

07 juni 2022 Steffen Hansen

advertorial

når vinteren er på vej, så er der nogle forbehold man bør tage ift. ens bil. Derfor er det en god idé allerede at gøre sig overvejelser nu, selvom vi blot er ved at gå ind i sommeren. Læs med herunder hvorfor.

Få undervognsbehandlet din bil

Inden vinteren kommer, så er det en god idé at få bestilt tid til en undervognsbehandling i varde. Det er det, fordi vinteren kan være hår ved ens bil. Undervognen bliver udsat for salt, sne, vand og meget mere, alle elementer, som kan være med til at fremprovokere rust. Hvis man ikke får bilen undervognsbehandlet, og får rust, så står man pludselig med et større problem.

image

Bestil vinterdæk

Vinterdæk har det med at blive udsolgt op til vinteren, derfor er det en god idé at bestille dem i god tid, så de er hjemme til når de skal bruges. Hvis man synes de fylder for meget, så er det ofte muligt at få dem opbevaret hos ens mekaniker. Der er derfor ingen undskyldning for, at man ikke får dem bestilt i god tid.

Bestil abonnement til bilvask

De fleste mennesker vasker deres bil mest om sommeren. Det gør de, så den ser godt ud i solen, og fordi den kan holdes rent i længere tid. Men det burde faktisk være omvendt. Selvom bilen bliver mere beskidt om vinteren, så er det her det er vigtigst at få den vasket ofte. Det er det, fordi man ved at vaske den ofte får fjernet salt og andet, som kan være med til at fremprovokere rust.

Vasker man ikke bilen ofte, så giver man salt etc. muligheden for at sidde og ætse i længere tid, og derved øger man chancen for varige skader på bilen, helt uden man kan holde øje med det. Så få bestilt et abonnement til bilvask med det samme!

Flere Nyheder