Sådan her må man lave en konference nu om dage

Ved en konference forestiller man sig måske en taler og en masse tilhørere, der går blandt hinanden og hilser, mens de udveksler små meninger om konferencen.

Så skal der lige hentes snacks, man skal på toilettet, og man får måske lidt at drikke, som man deler med hinanden; og når konferencieren siger noget, som de fleste er enige i, så hujer og jubler man, og man slutter høfligt med at klappe, og enkelte drister sig måske også til at pifte.

Man skal måske have det til at foregå over flere dage med tag over hovedet til overnattende gæster, morgenmad, workshops og meget andet, hvor man har udset sig et sted som det her til at gøre det i: https://tornoeshotel.dk/konferencer/ for at se, om det kan leve op til ens behov.

Men anno 2020 er det ikke muligt at holde store konferencer af den slags, og der er for megen risiko forbundet med at mødes nogle få, så man bliver hjemme og holder konferencen dér.

Nu holder man hjemmekonferencer

Der er nok nogle mennesker, der har prøvet at bruge internettet med videre til at tale direkte sammen med folk over store afstande, hvor man kan se hinanden og snakke sammen og så håbe, der er stabilt signal og kun en mindre forsinkelse.

Det er meget uformelt.

Men så kommer man til at skulle holde møder hjemmefra, og desto flere der deltager, desto sværere bliver det også at holde orden på det med en dagsorden, ordstyrer og meget andet – specielt hvis folk befinder sig flere forskellige steder i verden med diverse tidsforskelle.

Forestil dig så lige, at man skal holde en konference på den måde!

Det kan dog blive nødløsningen, hvis denne konference er meget vigtig for et firma eller et politisk parti med videre.

Så må man bare forsøge at få det bedste ud af det, som man kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *