Professionel og billig gulvafslibning København

Professionel og billig gulvafslibning København

Lud- olie- eller sæbe behandlede trægulve, som ikke modtager den foreskrevne pleje og vedligeholdelse, vil hurtigt blive slidte og grimme at se på. Dette skyldes, at lud, olie og sæbe er behandlings former, som ikke forsegler træværket, men blot danner en beskyttende hinde i træets overflade – en hinde, som skal vedligeholdes gennem hyppig og grundig gulvvask, hvor der anvendes særlige plejende sæber.

Hvis denne rutine ikke opretholdes, vil den beskyttende hinde forsvinde, og træværket vil blive tørt og porøst i overfladen. Dette betyder, at støv og snavs nemmere vil kunne aflejre sig i gulvet, når det trampes ned i forbindelse med daglig trafik. Således vil du kunne iagttage de første tegn på slitage der, hvor gulvet hyppigst betrædes. Slitagen vil udmønte sig i de såkaldte slidspor, som består af nedtrådt støv, og som gør gulvets overflade grå og mat. Hvis dit trægulv er gråligt af udseende rundt om spisebordet, eller foran sofaen, kan du betragte det som en sikker indikation på, at dit trægulv er slidt.

Hvordan redder jeg et slidt og trist trægulv?

Du vil opleve, at det er umuligt at fjerne slidsporene ved almindelig gulvvask. Det løb er kørt – når først den beskyttende hinde af sæbe eller olie er slidt bort, lader hverken slidspor eller pletter og skjolder fra spildte væsker sig fjerne, uanset hvor grundigt du end skrubber og skurer. Det er rigtig ærgerligt – især hvis dit gulv er sæbe behandlet, for så er kontrasten imellem det lyse og skinnende gulv, og så de skæmmende misfarvninger total.

Den gode nyhed er, at det godt kan lade sig gøre at få livet tilbage i det slidte trægulv. Med en professionel gulvafslibning kan du faktisk få træværket til at stå som nyt – og med en efterfølgende sæbe behandling får du dit smukke gulv tilbage i al dets magt og vælde.

Hvis du leder efter en billig gulvafslibning i København, kan du få et tilbud hos gulvkanonen.dk