Problemer med støj på kontoret? Så kan et akustikloft være løsningen

24 maj 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Når man sidder mange mennesker tæt sammen og arbejder på et kontor, kan der hurtigt opstå en udfordring med lydniveauet. Samtaler og telefonopkald kan nemlig virke utroligt forstyrrende hos naboen, især hvis akustikken i rummet ikke er god.

Det er her, at et akustikloft kommer ind i billedet. Med et akustikloft kan man nemlig forbedre indeklimaet og den måde, som lyden bliver absorberet på i rummet, i stedet for at blive kastet rundt.

På den måde kan et akustikloft forbedre betingelserne for fordybelse og koncentration på arbejdspladsen. Dermed er et akustikloft en vigtig investering i dine medarbejdere og din virksomhed, som med garanti vil kunne betale sig på lang sigt.

akustikloft

Den diskrete og smarte løsning

Alle kender til det med at være i et rum, hvor lyden ikke er særlig god. Det kan være, hvis der er mange bare flader som fx vægge og lofter, så kan det føles, som om at enhver lyd bliver kastet tilbage og runger meget.

Her går et akustikloft ind og absorberer lyden, så den bliver langt blødere og nemmere dør hen. Man vil opleve, at tekstiler som fx tæpper og gardiner gør det samme, men de er sjældent smarte eller praktiske at have i et kontormiljø.

Dermed er et akustikloft det oplagte valg, da det er både pænt og diskret.

Læs mere om muligheden i dag

Ikke mange kender til muligheden for at bruge et akustikloft til at forbedre betingelserne for de af deres medarbejdere, der har en dagligdag i et storrumskontor.

Du kan dog allerede nu klikke ind på https://www.dkakustik.dk/ og blive klogere på muligheden med et akustikloft. Her vil du også kunne se før/efter billeder for at få en idé om, hvordan det hele kommer til at se ud.

Du kan også indhente et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.

Flere Nyheder