Mohammad Dadkhah – effektiv og erfaren online ekspert

Små enkeltmandsfirmaer, mellemstore firmaer og store virksomheder har alle brug for en god placering i Google, hvis deres kunder skal få øje på dem og klikke ind på deres hjemmeside i stedet for konkurrenternes hjemmeside. Men en topplacering i Google kommer ikke af sig selv. Det kræver god søgemaskineoptimering, og ofte hyrer firmaerne en SEO-ekspert til at løse opgaven, fordi de ikke selv har de nødvendige kompetencer til at gøre det.

SEO-ekspert tilbyder hjælp til favorable priser

Firmaer, der gerne vil have en dygtig og erfaren online-ekspert til favorable priser, kan med fordel hyre en af Danmarks førende SEO-eksperter Mohammad Dadkhah. Med over 10 års erfaring med SEO og online markedsføring ved han alt om SEO, og han kan både hyres til løsning af konkrete opgaver, undervisning i workshops eller som professionel rådgiver. Han har på nuværende tidspunkt rådgivet mere end 1.000 virksomheder – bl.a. GlaxoSmithKline A/S, Danske Konferencecentre A/S, Fullrate A/S, Enalyzer A/S, Scor ApS, Bedre Begravelse ApS, Ikano Bank A/S og Byggecentrum A/S. I 2010 begyndte han som den første i Danmark at afholde AdWords workshops via portalen Ivaekst.dk, og han har været gæsteblogger på Amino.dk, hvor han i dag har sin egen ekspertblog. Han fik udgivet ”Online Marketing: Den røde tråd” i 2012, og hans kurser blev derefter endnu mere populære. Hans anden bog ”Marketingbogen 2.0” er en manual med mange konkrete råd til analyse, optimering og eksekvering. Mohammad Dadkhah er direktør for Klikko ApS – en virksomhed, der leverer Danmarks bedste linkbuilding ressourcer til AdWords-og SEO-bureauer. Han er desuden direktør for Wordpens ApS – Danmarks pt. største netværk af tekstforfattere.   

Få et uforpligtende tilbud

Mohammad Dadkhah kan hjælpe firmaer med at opnå en eftertragtet topplacering i Google, så der kommer mere trafik på hjemmesiden og dermed et øget salg. Han kan hjælpe med at opsætte korrekte AdWords-kampagner, så firmaer får det optimale ud af deres annoncering. Han kan desuden rådgive omkring Google Analytics, og hvordan virksomheder får mest ud af at bruge programmet. Firmaer kan desuden med fordel få udarbejdet en Online Marketingplan, som giver dem et overblik over, hvordan de bedst muligt kan anvende deres annoncekroner. Firmaer får med andre ord meget eksperthjælp og ekspertrådgivning for pengene, når de hyrer Mohammad Dadkhah. Han afholder også workshops for alle, der gerne vil vide noget om SEO, AdWords og Google Analytics. Firmaer, der gerne vil vide mere om, hvordan de kan få hjælp til løsning af konkrete opgaver, eller ønsker et uforpligtende tilbud, kan kontakte Mohammad Dadkhah via hjemmesiden https://www.dadkhah.dk/ samt kontakte eller følge ham via Facbook, LinkedIn og Youtube.