Med Exposy Resin kan du skabe din egen kunst!

22 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Det lyder måske ret så vildt, at man med epoxy resin ligefrem kan skabe kunst, og det er måske også en anelse af en stramning at kalde det det, fordi det altid kræver evner at skabe god kunst.

Men selv ovenstående kan man jo diskutere, hvornår noget er god kunst eller ej, og hvad der skal til at lave dette; men det er ikke emneområdet for denne artikel.

Så hvordan kan sådan noget umiddelbart simpelt som nok epoxy resin-lak være noget, som man ligefrem kan lave kunst med?

Det er fordi, det er med til at bevare ting, når man bruger den slags, hvorfor man både kan bevare ting, man ellers ville se rådne væk eller mørne, mens man kan være endnu mere kreativ og lave kunst med det.

For når man bruger den her lak, så kan man faktisk bevare sådan noget som drivtømmer, søstjerner og meget andet, hvorfor man kan bruge det på semi-levende ting og døde ting.

Epoxy resin er således med til at dekorere og bevare ting

Du har måske været på besøg hos nogle, hvor du kan se, at deres sofabord tydeligvis ikke er et, man har købt ude i en butik, og det ikke bare er noget, som man lige kan finde et mage til derude.

For det kan netop være et stykke brænde, som man har belagt med denne lak, som derved har gjort, at det kunne holde sig lidt længere, end hvis man bare havde taget samme stykke brænde med ind og ladet det tørre og bruge som bord.

Man kan også bruge Epoxy resin til at fylde revner op med, hvorfor man både kan bevare patinaen ved det indhentede, og man kan gøre det brugbart samtidig.

Men som sagt, hvis du er virkelig kreativ, så kan du måske skabe hele kunstværker ved at bruge epoxy resin på ting, der er fundet i naturen.

Flere Nyheder