Klikko tilbyder PowerLinks og linkbuilding ressourcer med eksklusive rabatter

29 november 2016 admin

Virksomheden Klikko er eksperter i SEO og leverer PowerLinks og linkbuilding ressourcer til AdWords og SEO bureauer. Bureauerne er ofte udfordret, når det gælder linkbuilding, og derfor vil Klikko gerne gøre det nemmere for dem. Det har Klikko gjort ved at skabe en unik brugervenlig platform/software, hvor AdWords og SEO bureauer kan få adgang til Danmarks bedste linkbuilding ressourcer. Fordelene er, at alle ressourcer er samlet på et sted, og at det er tidsbesparende, og så er der gode rabatter at hente, så bureauerne sparer også penge, når de vælger at indgå en eksklusiv aftale med Klikko. Bag Klikko står to erfarne stiftere, som begge to har mere end 10 års erfaring med SEO og digitale medier, og som har rådgivet mange kunder i mindre og mellemstore virksomheder – både nationale og internationale brands. Derigennem har de opnået stor erfaring, og ambitionen er, at Klikko fortsat skal kunne tilbyde Danmarks bedste og største linkbuilding ressourcer.

Eksklusive rabatter til VIP-medlemmer

Som VIP-medlem får AdWords og SEO bureauer adgang til en platform/software med alle disse linkbuilding ressourcer, som gør det nemt for dem at oprette kvalitetslinks, administrere netværk, og hos Klikko kan de også få hjælp til at opbygge blognetværk. De sparer 40 procent på køb af PowerLinks og får 25 procents rabat, når de bestiller artikler hos Klikkos søsterselskab Wordpens.com., som er Danmarks pt. største netværk af skribenter.

PowerLinks med effektive resultater

AdWords og SEO bureauer oplever, at deres kunder efterspørger en større synlighed online og mere trafik på hjemmesiden, som kan øge salget. En væsentlig del af SEO er linkbuilding, og Klikko tilbyder PowerLinks til en pris på 500 kr. per styk, hvor der opnås effektive resultater i løbet af 2-6 uger. Med linket følger en artikel på 400 ord, som er tjekket via CopyScape samt dansk IP og 250+ forskellige IP-adresser. Det er PowerLink Ahref Domain Rating 30+, men i de fleste tilfælde er der links fra domæner med Domain Rating 40+, og dermed er der en garanti for, at kunderne altid får de stærkeste links fra Klikko. I webshoppen hos Klikko.dk kan man købe fra 10 stk PowerLinks til en favorabel pris på 5.000 kr. AdWords og SEO bureauer, som ikke allerede tilbyder deres kunder linkbuilding, kan med fordel købe en samlet pakke hos Klikko, som nemt kan implementeres, og dermed kan de komme hurtigt i gang med at levere kvalitetslinks og booste deres kunders synlighed og salg online. AdWords og SEO bureauer finder mere information på hjemmesiden og er velkomne til at kontakte Klikko for at høre nærmere om alle mulighederne.

Flere Nyheder