Hvad kan murerne?

08 februar 2022 Marie Pedersen

advertorial

vikar murer

Hyr en dygtig vikar murer hos DK Vikarservice

DK Vikarservice er en landsdækkende vikarservice, som inden for få dage kan sende faglærte eller ufaglærte murervikarer ud til opgaver i hele landet. En murervikar kan supplere det faste mandskab, hvis der ikke er hænder nok på pladsen, f.eks. ved længere tids sygdom. Som vikarer kan murerne opsiges i det øjeblik, der ikke længere er brug for dem.

Når du hyrer en murervikar gennem DK Vikarservice, skal du sammen med den pågældende vikar kun fokusere på den opgave, der skal løses. Det administrative arbejde som løn, feriepenge og overarbejde, tager DK Vikarservice sig af. Du får desuden adgang til DK Vikarservice’s eget system, hvor det er nemt at checke om vikaren har registreret mødetid osv. Har I brugt mere end én vikar, får I én samlet faktura for det mandskab, I har lejet.

Hvad kan murerne?

DK Vikarservice har både faglærte og ufaglærte murere. Fælles for alle er, at de har erfaring inden for deres fag. Når en kunde henvender sig, med henblik på at hyre en murer, finder DK Vikarservice og kunden sammen ud af, om der er tale om en specialiseret opgave eller en af de mere gængse opgaver, som f.eks. fugning af revner, opsætning af fliser, opmuring af hus, vægge mm. Derudover er følgende eksempler på opgaver:

– Pudsning af facader, overflader og vægge
– Vådrumssikring
– Stilladsarbejde
– Isolering af hulmure
– Facaderenovering

Alle murere har erfaring med grundlæggende opgaver samt arbejde med materialerne sten, mørtel, cement og gasbeton. Murervikarer fra DK Vikarservice bestilles ofte til opgaver som opførsel af huse og andre byggeprojekter, samt ombygning af eksisterende bygninger af forskellige typer. Derudover bliver de ofte hyret til restaureringsopgaver på etageejendomme, samt ældede og fredede bygninger.

Står du og mangler fastansatte, kan et vikariat ende ud i en ansættelse gennem et såkaldt Try&Hire forløb. Tøv ikke med at kontakte DK Vikarservice, for at høre mere om dette. 

Flere Nyheder