Hvad gør du med den sovepose, når du ikke bruger den?

18 juli 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har måske et godt sted, hvor du ligger din sovepose, når du ikke skal bruge den, og den kommer da også lidt væk, for det er jo i særlige perioder, man skal bruge den, så der er ingen grund til at have den liggende fremme, medmindre man er ved at pakke.

Resten af tiden er den sovepose at finde inde i et skab, og man har andre ting liggende foran soveposen, som man brugere oftere end selve soveposen.

Men man er ikke helt hovedløs med den slags, for man har skam sørget for at rense den og rengøre den, inden man lagde den væk, så man kunne tage den frem og fornemme, at den var frisk og parat til at bruge igen.

Det er trods alt bedre, end at man skal hen at rengøre den, når man tager den frem til næste omgang brug, hvor skidtet så rigtig har fået lov til at sætte sig.

Dog er der måske lige brug for, at man rusker lidt op i den, når den har ligget foldet sammen så længe.

soveposer

Man skal altid have den sovepose i tankerne

Men så er der jo de gange, hvor man netop bruger den, men hvor man så ikke har den pakket sammen, fordi man skal rejse videre.

Det kan være, når man har slået en lejr op, eller når man er på festival.

Så får den sovepose som regel bare lov til at ligge i et lummert telt, hvor den passer sig selv.

Hvis man kan komme til det, så bør man lige vaske den eller i hvert fald hænge den udenfor – uden det regner på den – så den ikke er helt vildt klam at kravle ned i igen.

På den måde får man også lige fjernet eventuelle madrester, poser og eventuelt dyr, som der kunne være kravlet ned i den.

Flere Nyheder