Hudpleje i Aabenraa – vælg dine produkter med omhu

Hudpleje er et svært emne. Der findes så mange produkter på markedet. Hvad skal du vælge? Hvilke mærker er gode? Skal det være uden parfume? Der er mange tinge at tænke over og kigge efter. Nogle hudplejeprodukter er gode for nogle, mens de ikke fungerer så godt for andre.

Læs med her, og få tre gode råd til at shoppe hudpleje Aabenraa.

1. Overvej hvad du har brug for

Hvilke produkter bruger du i hverdagen? Der findes mange typer hudpleje til ansigt eller krop. Mange bruger renseprodukter og creme til ansigtet. Showergel og bodylotion til kroppen. Creme til hænder og fødder osv.

Brug blot de produkter, du synes, du har brug for. Der er ingen grund til at bruge unødvendige produkter, som ikke gør noget for din hud. 

2. Kig efter parfume og andre ingredienser

Det hudpleje du bruger, skal være tilpasset til din hudtype. Det kan være til normal hud, tør hud, fedtet hud eller eventuelt til dig med hudproblemer som f.eks. akne. Der findes et væld af hudpleje produkter, der er tilpasset hudproblemer og forskellige typer hud. 

Er du gravid, skal du også tænke over, hvilken hudpleje du køber. Her er det godt at vælge produkter uden parfume eller anden skadelige kemikalier i. 

3. Test produktet i butikken

Ingen du køber et produkt, kan det give god mening at teste det i butikken. De fleste butikker med hudpleje har testere til at stå fremme. En tester er et produkt, der er åbnet, som du godt må bruge af. 

Når du tester, kan du fornemme om det f.eks. er en let eller en meget fed creme. Du kan også fornemme duften, og vurdere om det er én, du kan lide. 

Der findes utrolig mange butikker, der forhandler hudplejeprodukter. Du kan vælge ét sted og se på deres udvalg eller browse forskellige butikker og se udvalget først. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *