Her kan du købe en billig regnmåler

31 juli 2021 Silje Hansen

Er du selv et stort havemenneske eller skal du købe en gave til en person der elsker at være i haven, så kan du med fordel vælge en regnmåler. En regnmåler er et fantastisk redskab for dig, som elsker at gå i haven eller går op i, hvordan dine planter og bede har det. 

Det kan i forvejen være svært at kontrollere og styre hvor meget vand og sol de forskellige planter skal have for at trives. Særligt i Danmark hvor vejret kan svinge hele tiden fra dag til dag og nogle gange flere gange om dagen. 

Her kan et redskab som en regnmåler gøre underværker, da man lettere kan regulere mængden af vand planterne skal have for at de har det bedst.

Hvad er en regnmåler?

En regnmålers vigtigste funktion er at kunne måle, hvor meget regn der falder. Det kan du i princippet selv måle ved at stille et bæger ud og se, hvor meget regn der er faldet i løbet af dagen. Her er en regnmåler dog noget bedre, da du kan lettere kan måle regnen helt ned i millimeter.

Herudover kan du placere en regnmåler i haven i særlige områder, hvor det er vigtigere for dig at kontrollere, hvor meget vand de har fået gennem regnen. Du kan let nulstille regnmåleren ved at hælde vandet ud. På denne måde kan du også nemmere kontrollere om det har stemt overens med, hvad vejrudsigten har lovet. 

Find den rette regnmåler som gave

Skal du købe en regnmåler i gave til en du holder af, er der faktisk et stort udvalg at vælge mellem. Her kan du med fordel gøre gaven lidt mere personlig ved at vælge en regnmåler med et motiv som passer til modtageren. Du kan med fordel finde et stort udvalg af regnmålere her hos gladegaver.dk.

Flere Nyheder