Glucosamin til hunde – køb online

Er din hund ved at være oppe i årene, eller døjer den med en gigt sygdom som gør leddene stive og ømme? Så burde du prøve at fodre den med et kost tilskud eller med hundefoder indeholdende glucosamin.

Hvad er glucosamin?

Glucosamin er et sukker stof som findes naturligt i ledbrusk hos både dyr og mennesker. Selve stoffet glucosamin optages via tarmen og videre ind i ledbrusken hvor det stimulerer brusk cellerne til at danne de såkaldte glucosamin glykaner. Disse lange molekuler gør ledbrusken mere elastisk og stød absorberende. Derfor er glucosamin et vigtigt stof i kampen mod svage led, smerter i leddene og led sygdomme som eksempelvis slidgigt.

Der anvendes aldrig ren glucosamin i glucosamin produkter til hverken dyr eller mennesker, men diverse former for glucosamin salte – hyppigst glucosamin sulfat. Dette stof udvindes af kitin som findes i skaldyr, og som bruges når for eksempel rejer danner deres skal.

Hvor kan jeg købe glucosamin til hunde?

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af glucosamin produkter til hunde. Blandt de mere populære produkter finder du Diafarm Flexon Pulver, som kan strøs ud over hundens daglige foder. Diafarm Flexon Pulver anbefales ved gigt eller stivhed i leddene som følge af fremskreden alder eller hård træning. Der ud over kan du købe Arion Joint & Mobility Hundefoder som kan anvendes til daglig fodring af hunden som har brug for hjælp til at få smidiggjort leddene og reduceret ledstress.

Foretrækker du at give din hund glucosamin som kost tilskud kan KW Led Flex tabletter anbefales. Disse tabletter indeholder en del essentielle mineraler i en kombination som gør kost tilskuddet let optageligt for hunden.

Alle hunde uanset race, alder og størrelse kan have stor glæde af et dagligt glucosamin tilskud. Du kan finde gode produkter indeholdende glucosamin til hunde i den online shop på Dyreverdenen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *