Find en kompetent næselæge i København

19 maj 2021 Astrid Pedersen

Har du problemer med at trække vejret ordentligt gennem næsen, eller er du generet af hyppige blødninger eller tilbagevendende infektioner? Så bør du kontakte din næselæge i København Lars Sebbesen.

Hvem er Lars Sebbesen?

Speciallæge i øre, næse og halssygdomme Lars Sebbesen er din lokale øre- næse- og halslæge i København. Hvis du bor i København eller nærmeste omegn kan du således med fordel tage kontakt til Lars Sebbesen hvis du oplever problemer som relaterer sig til ørerne, mellemøret, næsen eller halsen.

Som øre- næse- og halslæge i København kan Lars Sebbesen hjælpe dig med alle de mest almindelige problemer i forbindelse med eksempelvis infektions sygdomme, høretab og lidelser i næsen og i bihulerne. Det kan for eksempel være polypper eller allergi som giver gener i luftvejene og hæmmer åndedrættet.

Lars Sebbesen kan også hjælpe hvis du har brug for en professionel udredning i forbindelse med tildeling af tilskud til høreapparat. Og så kan din næselæge i København selvfølgelig altid hjælpe med en hurtig undersøgelse af såvel din næse som af bihule, pandehule og alt hvad der relaterer sig dertil.

Hvordan kan speciallæge i øre, næse og halssygdomme Lars Sebbesen hjælpe med næse problemer?

Problemer i næsen eller i området der omkring kan have mange årsager. Der kan være betændelse i næse hulen eller i bihulerne som er opstået som følge af en infektion. Her kan Lars Sebbesen hjælpe med at rense ud i de enkelte hulrum og behandle tilstanden medicinsk.

Speciallæge i øre, næse og halssygdomme Lars Sebbesen hjælper også gerne med kirurgisk fjernelse af eksempelvis polypper. Denne operation foretages i lokal bedøvelse. Og hos Lars Sebbesen kan du få foretaget en diagnostik af eksempelvis næseblødninger som opstår spontant.

Du kan altid bestille en tid til undersøgelse hos din næselæge i København, med eller uden henvisning fra din egen praktiserende læge, på larssebbesen.dk.

Flere Nyheder