Find en kompetent næselæge i København

Har du problemer med at trække vejret ordentligt gennem næsen, eller er du generet af hyppige blødninger eller tilbagevendende infektioner? Så bør du kontakte din næselæge i København Lars Sebbesen.

Hvem er Lars Sebbesen?

Speciallæge i øre, næse og halssygdomme Lars Sebbesen er din lokale øre- næse- og halslæge i København. Hvis du bor i København eller nærmeste omegn kan du således med fordel tage kontakt til Lars Sebbesen hvis du oplever problemer som relaterer sig til ørerne, mellemøret, næsen eller halsen.

Som øre- næse- og halslæge i København kan Lars Sebbesen hjælpe dig med alle de mest almindelige problemer i forbindelse med eksempelvis infektions sygdomme, høretab og lidelser i næsen og i bihulerne. Det kan for eksempel være polypper eller allergi som giver gener i luftvejene og hæmmer åndedrættet.

Lars Sebbesen kan også hjælpe hvis du har brug for en professionel udredning i forbindelse med tildeling af tilskud til høreapparat. Og så kan din næselæge i København selvfølgelig altid hjælpe med en hurtig undersøgelse af såvel din næse som af bihule, pandehule og alt hvad der relaterer sig dertil.

Hvordan kan speciallæge i øre, næse og halssygdomme Lars Sebbesen hjælpe med næse problemer?

Problemer i næsen eller i området der omkring kan have mange årsager. Der kan være betændelse i næse hulen eller i bihulerne som er opstået som følge af en infektion. Her kan Lars Sebbesen hjælpe med at rense ud i de enkelte hulrum og behandle tilstanden medicinsk.

Speciallæge i øre, næse og halssygdomme Lars Sebbesen hjælper også gerne med kirurgisk fjernelse af eksempelvis polypper. Denne operation foretages i lokal bedøvelse. Og hos Lars Sebbesen kan du få foretaget en diagnostik af eksempelvis næseblødninger som opstår spontant.

Du kan altid bestille en tid til undersøgelse hos din næselæge i København, med eller uden henvisning fra din egen praktiserende læge, på larssebbesen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *