Find din nye tandlæge i Aarhus

24 september 2021 Astrid Pedersen

Er du en af de mange danskere, som springer tandlæge besøget over – måske endda så ofte at du ikke kan huske hvornår du sidst satte dig i tandlæge stolen og gabte op? Så bør du faktisk gribe knoglen og se at få bestilt en tid.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge så ofte?

Du synes måske det virker som overkill at besøge din lokale tandlægeklinik en til to gange om året – især hvis du aldrig har haft så meget som et hul. Men hemmeligheden bag effektiviteten af hyppige tandlæge besøg er det forebyggende arbejde.

Når du lader din tandlæge kigge dig i munden en gang hver halve eller hele år øger du sandsynligheden for at fange problemerne inden de opstår. Du kan nemlig sagtens have ansatser til alvorlige tandlidelser så som karies eller parodontose uden at vide det. Når tandpinen melder sig på banen, eller det begynder at bløde fra dit tandkød, er det faktisk for sent at forebygge. Og så skal der skrides ind med hurtig behandling for at bremse udviklingen eller begrænse skaden.

Derfor er det bedre at bruge tid på et årligt eller halv årligt tandeftersyn med tilhørende rensning af tænder og tandkød. På den måde kan du forebygge såvel karies som parodontose, tandbylder, rodspids betændelse og lignende dårligdomme. Og så kan du helt undgå at skulle igennem pinefulde tandbehandlinger som oven i købet er dyre og langtrukne – i hvert fald når man sammenligner med de rutinemæssige kontrol besøg.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Aarhus?

Er du bosiddende i Aarhus eller nærmeste omegn kan du med stor fordel finde din nye faste tandlæge i Smilets By. Her finder du den centralt beliggende tandlægeklinik TandlægeCenteret Clemens Torv. Hos TandlægeCenteret Clemens Torv kan du få et godt tilbud på alle standard tandbehandlinger – læs mere på https://clemenstand.dk/.

Flere Nyheder