Find de smukkeste fluorit krystaller online

Har du brug for en kraftig og stærk krystal som kan hjælpe dig i kampen for at genvinde tro eller fokus? Så kan du med fordel prøve fluorit.

Hvad er fluorit?

Fluorit kaldes også for fluorspar og er den mineralske form af calciumfluorid. Ren fluorit er gennemsigtet i såvel synligt som ultraviolet lys, men er i sin krystallinske form ofte behæftet med urenheder som gør den farvet og utroligt smuk.

Derfor har fluorit fundet vej til krystal verdenen hvor den farverige sten gør sig særdeles godt i smykker og amuletter. Fluorit er et krystal som siges at have en fantastisk virkning på fokus og koncentration. Når du bærer fluorit på dig i det daglige vil du mærke en skærpelse af dine sanser som gør dig i stand til at gennemskue sammenhænge på klarere og mere tydelig vis.

Hvis du oplever forstyrrelser og ubalancer i din koncentrations evne hjælper det således at arbejde med fluoritten. Det smukke krystal forstærker samtidig alle psykiske og mentale evner, og kan være til stor hjælp i forbindelse med meditation. Og ønsker du at arbejde med manifestering og visualisering kan det også anbefales at inddrage fluorit i din praksis.

Hvor kan jeg købe fluorit krystaller?

Hos Krystalæsken, som er en online forhandler af alle typer krystaller til esoterisk brug, finder du et stort og velassorteret udvalg af krystaller – her under fluorit. Krystalæsken er leveringsdygtig i fluorit i mange forskellige størrelser, udformninger og farver.

Du kan blandt andet købe smykker, for eksempel armbånd, halskæder og vedhæng, med de smukke fluorit krystaller. Du kan også vælge en amulet eller beskytter, for eksempel i form af en engel fremstillet i slebet fluorit. Eller du kan købe en fluorit slebet som en krystal kugle, som vil tage sig smukt ud i din dagligstue eller i din healer praksis.

Se hele udvalget på krystalaesken.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *