Få professionel hjælp til at male gammelt badekar

26 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du oplever at dit gamle badekar er begyndt at blive noget nusset og plettet at se på bør du afholde dig fra at benytte det til karbade. Et badekar med en slidt emalje er nemlig ikke videre hygiejnisk.

I de misfarvede plamager kan der skjule sig bakterier og svamp som kan fremkalde sygdomme. Og derfor bør du ikke bade i dit badekar førend emaljen er blevet sat i stand.

Kan man godt male et badekar?

Det kan godt lade sig gøre at male et badekar indvendig så den slidte emalje kommer til at fremstå smuk og skinnende på ny.

Maling af badekar foregår ved en procedure som kaldes reemaljering. En reemaljering minder i fremgangsmåde meget om en autolakering, og skal i lighed med en sådan udføres af en dygtig og rutineret fagperson.

image

En såkaldt badekarsmaler kan i løbet af blot fire timer få dit badekar til at stå som nyt. Maling af badekar er således langt mindre tidskrævende end en total udskiftning af det gamle badekar, og meget billigere.

Du kan med en kompetent badekarsmaler til hjælp se frem til det optimale resultat i form af et smukt og skinnende badekar med en stærk og holdbar emalje som du kan have glæde af i mange år.

Hvilken badekarsmaler skal jeg vælge?

Hvis du leder efter en badekarsmaler som kan hjælpe dig med at få dit badekar til at stråle på ny kan du lige så godt vælge en lokal en af slagsen. Er du bosiddende i hovedstadsområdet kan du med fordel vælge Emaljemanden – en dygtig københavnsk badekarsmaler som gennem årene har hjulpet bolig ejere på Frederiksberg og i København til smukke og skinnende badekar.

Hos Emaljemanden kan du altid få den bedste pris på maling af badekar, og forvente de flotteste resultater. Klik ind på emaljering-af-badekar.dk og kontakt Emaljemanden direkte.

Flere Nyheder