Få et hurtigt overblik over, hvad der er vigtigt at huske ved en bolighandel

09 januar 2017 Emilie Jacobsen

Når du køber en bolig, er der mange ting at holde styr på. Det hele kan til tider godt virke lidt uoverskueligt. Advokatfirmaet Hviid Advokater har mange års erfaring med at hjælpe boligkøbere med at læse kontrakter og lignende igennem, så de ikke kommer til at købe katten i sækken. De har lavet en lille film på youtube, så du kan få en ide om, hvad de kan hjælpe dig med, og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med et boligkøb.

Et boligkøb er for mange mennesker, den største investering de kommer til at foretage. Det er derfor vigtigt, at det hele går rigtigt til. Hvis der er noget, der ikke gør det, kan det komme til at koste dig mange penge. Det kan for eksempel være, hvis sælgeren har lavet nogle ulovlige installationer, som du så skal betale for at få lavet om, så de både bliver sikre og lovlige.

På samme måde kan der være mange andre ting, som det er vigtigt at være opmærksom på, men som du måske ikke selv ville tænke over. Det vil en advokat dog, og det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at få styr på det hele.

Du kan inddrage en advokat så tidligt i købsprocessen, som du vil. De fleste inddrager dog først advokaten, når de har et hus, som de er interesserede i at købe. Det kan være, at du har underskrevet kontrakten, eller at du gerne vil underskrive kontrakten. Hvis du har underskrevet kontrakten, er det en god ide, at du gør det med et advokatforbehold. På den måde kan din advokat læse kontrakten igennem, efter at du har skrevet under på den. Hvis han eller hun ikke er tilfreds med den, har du mulighed for at bakke ud af bolighandlen. Hvis du har underskrevet køsbkontrakten uden advokatforbehold, har du kun seks dage til at gøre det.

Hvis du ikke har underskrevet kontrakten endnu, men bare tænker på at gøre det, kan advokaten hjælpe dig med at få det hele på plads. Hvis der er nogle problemer, kan han eller hun også komme med forslag til, hvordan du kan løse dem med sælgeren. Hviid Advokater har stor erfaring på området og har derfor godt styr på, hvilke løsninger der er mulige. Som regel vil det være en god ide at foreslå, at sælgeren går ned i pris. Det kan for eksempel være, hvis sælgeren har lavet ulovlige installationer, som før nævnt.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: http://privatskifte.info/

 

Flere Nyheder