Derfor skal du overveje erhvervspsykologisk mindfulness

11 november 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du et ønske om at arbejde med det potentiale, du har i dit arbejdsliv? Og kunne du bruge hjælp til at skubbe grænserne for, hvad du kan opnå? Så kan erhvervspsykologisk mindfulness være værd at overveje. Det kommer vi selvfølgelig også mere ind på her. 

Erhvervspsykologisk mindfulness – derfor bør du overveje det 

Du styrer selv, hvad der skal arbejdes med

En første ting der taler for erhvervspsykologisk mindfulness er, at du selv er med til at styre, hvad du ønsker at arbejde med i dit arbejdsliv. Et forløb med mindfulness kan derfor også åbne præcis de døre, som du måtte ønske. Din opgave er bare at italesætte det for den, du kommer i et forløb ved.

Lær at tage mere styring over dine tanker

Med mindfulness-træning har du mulighed for at tage endnu mere styring med dine tanker. Du kommer nemlig til at arbejde med, hvordan du endnu bedre kan fastholde fokus og ikke mindst dirigere din opmærksomhed. Det betyder også, at du kan blive styrket i at have dine mål for øje, når du f.eks. står med udfordringer, som presser på.

Som du måske kan fornemme, så kan det kræve en del træning at kunne lave mindfulness. Men det er heldigvis også det, du får hjælp til, når du starter i et forløb. 

image

Der er god hjælp at hente i København 

En tredje årsag til at du bør overveje erhvervspsykologisk mindfulness er, at der er ekstra godt hjælp at hente i København. Du kan derfor også begynde at søge efter firmaer, som har særlig erfaring med netop mindfulness. Så har du nemlig ekstra sikkerhed for, at du kommer i et godt og givende forløb, hvor du kan få udnyttet endnu mere af dit potentiale karrieremæssigt. 

Hvis du vil peges i retningen af et firma, du kan begynde i et forløb ved, så læs gerne med her: https://www.madsautrup.com/mindfulness.

Flere Nyheder