Danmarks største udvalg af mobilcovers

24 maj 2021 Tina Høy

Mangler du et smartphone cover? Måske leder du efter et sjovt eller smart cover, eller du er mere på jagt efter et cover, der er stilrent og beskytter telefonen optimalt? Et cover er i alle tilfælde en god idé, da vores dyre smartphones bliver slæbt med overalt og konstant er oppe af lommen eller tasken, så sandsynligheden for at tabe den er stor.

Beskyt iPhone mod slitage og slag

Du kan finde Smarphone covers på Coolpriser.dk, og de lover at udbyde Danmarks største udvalg af iPhone covers til alle modeller. Din iPhone bliver ikke kun beskyttet mod fald, men også almindelig slitage. Telefonen får nemlig også ridser, når den ligger frit i din lomme eller taske. Prisen på et cover er godt givet ud, da du dermed meget bedre kan undgå at betale for reparationer eller – i værste fald – en ny telefon.

Hvis du har brug for inspiration til dit nye cover, kan du kigge i Coolpriser.dk’s store katalog. Det meste simple cover er et bagcover i hård plast eller andre materialer som gummi- og silikone, der er stødabsoberende og beskytter bagsiden mod brugsridser.  

Etui – mobil og pung i ét

En anden mulighed er et etui, der har flere fordele. Du kan få læder eller imiteret læder, og indvendigt er et hylster af silikone, der holder telefonen fast og beskytter den mod slag. Der er ofte en kortholder, så du kan have mobil og pung i ét. Hvis du er lidt klodset, kan du beskytte mobilens kanter og hjørner med en bumper eller beklæde den med en fullbody sticker. 

Når du vælger cover, handler det om, hvilken stil du er til – skal det være afdæmpet, stilrent eller med mønstre, farver og glitter? Som Coolpriser.dk siger, er vi mange, der går rundt med ens telefoner, og er fedt at skille sig lidt ud med et anderledes cover.

Flere Nyheder