Bring mere hygge ind i din have

12 april 2022 Steffen Petersen

advertorial

En have skal være et sted, hvor du kan slappe af og nyde naturen, væk fra hverdagens travlhed. Mange haver kan dog føles kolde og ikke indbydende, især i de kolde måneder. En måde at gøre haven mere indbydende på er ved at inddrage nogle hyggelige elementer. I dette indlæg får du inspiration til netop hvordan du kan gøre dette.

Gør brug af din terrasse året rundt

Når vejret begynder at blive koldere, kan det være fristende at tilbringe al vores tid indendørs. Der er dog måder at gøre vores udendørsarealer mere indbydende på, selv midt om vinteren. Ved at tilføje et par hyggelige detaljer kan vi forvandle vores terrasser og altaner til indbydende tilflugtssteder.

Tykke tæpper og puder holder os varme, mens lyskæder skaber en magisk stemning. Stearinlys er også en god udendørs dekoration. Med en lille indsats kan vi forvandle vores udendørsarealer til hyggelige oaser, som vi kan nyde hele året rundt.

image

Brug slyngplanter for at få hygge i haven

Der er noget ubestrideligt hyggeligt over en have med klatreplanter. Måske er det den måde, de vikler sig om træer og espalier på, eller den måde, de udgør en naturlig afskærmning af privatlivets fred. Uanset hvad grunden er, kan klatreplanter tilføre et strejf af varme og intimitet til selv de mest åbne rum.

Og heldigvis er der mange forskellige sorter at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde en, der passer til din stil. Hvis du er på udkig efter en hurtigt voksende løsning, kan du overveje vedbend eller klematis. Hvis du ønsker et mere delikat look, kan du prøve morgenliljer eller wisteria. Mulighederne er næsten uendelige, man skal blot overveje hvad man ønsker for et udtryk, og hvor hurtigt man ønsker det udtryk kan komme til live.

vi håber at ovenstående har givet dig et indblik i, hvordan du kan bringe mere hygge ind i din have.

Flere Nyheder