Billige reservedele fra landberg.dk

Som bilejer kender du sikkert alt til at stå og mangle et tændrør, en kilerem, eller andre reservedele til bil, motorcykel, havetraktor eller lignende. Du kan vælge at få skiftet dele ud hos en mekaniker på et værksted, men det har ofte den ulempe, at mekanikeren bruger de billigste reservedele, fordi han kan spare penge og derved øge sin indtjening. Hvis du derimod vælger at få udskiftet reservedele på et værksted, som er autoriseret til netop dit bilmærke, risikerer du at betale overpris for hele nye, originale dele, hvilket der sjældent er behov for.

Det kan med andre ord bedst betale sig selv at købe sine reservedele, og så enten montere dem selv eller medbringe dem til mekanikerværkstedet. Dermed kan du spare mange penge på udskiftning af reservedele.

Hos landberg.dk fører vi et stort udvalg af billige reservedele som passer til alle typer biler i samtlige mærker og modeller. Vi fører blandt andet tændrør fra det anerkendte mærke NKG, som er kendt for deres høje standard og kvalitet, og som regnes blandt de bedste på markedet. Landberg.dk tilbyder landsdækkende prismatch, så skulle du mod al forventning finde tændrør fra NKG billigere hos en anden forhandler, sørger vi for at matche prisen. Dette giver dig sikkerhed for, at du hos landberg.dk altid finder det billigste alternativ, når du skal købe autoreservedele. Og vi garanterer samtidig for, at vore varer holder samme høje standard, som du finder i butikkerne eller hos den professionelle mekaniker.

I webshoppen hos landberg.dk kan du anvende den smarte nummerpladesøger for at sikre, at du finder den reservedel, der passer nøjagtigt til din bil. Du indtaster simpelt hen din nummerplade, og nummerpladesøgeren gennemgår registeret for at finde din bils mærke, model og årgang. Du kan også vælge bilmærke og -model i menuen, og hvis du er yderligere i tvivl, er du velkommen til at kontakte os via telefon, email, eller online chat. Det er vigtigt, at du finder præcis det tændrør, der passer til dit køretøj. Check evt manualen til din bil, hvis du er i tvivl om modellen. Her vil du finde model- og typenummer på det tændrør, du skal bruge.

Landberg.dk giver 14 dages returret på samtlige ubrugte varer, så hvis du ved en fejl har fået bestilt de forkerte reservedele, som ikke passer til dit køretøj, kan du frit returnere dem igen og få alle pengene tilbage. Vi leverer til døren og inden for ganske få arbejdsdage, så du ikke skal gå uden reservedele for længe.